Ja, het eerste weekend hebben we alweer gehad van de SlimLin Gezondheidstest en dat betekent dat we nog maar 1 weekend te gaan hebben. En daar kwam dan ook de eerste maandag, oftewel een werkdag voor velen. Voor mij een werkdag met wat uitdagingen tussendoor. Auto stuk en wat onverwachte dingen die veel tijd van mijn dag snoepten. In eerste instantie ontstond er wat paniek, want hoe ging ik mijn werk afkrijgen vandaag. En als een flits ging er door mijn hoofd, dat stress zorgt voor vetopslag, wat een goede reden is om alles in een keer los te laten.

Mijn dag ben ik begonnen met een smoothie van bosvruchten, blauwe bessen, gember en appel. Dat was het laatste wat ik in huis had, omdat ik het weekend geen ruimte had om boodschappen te doen en het niet in mijn man opgekomen was om het dan even over te nemen. De smoothie vond ik wat te weinig, ik had ook behoefte aan wat eiwitten, dus voor ik de smoothie nam, heb ik een smerig drankje gemaakt van allerlei voedzame stoffen en eiwit (om precies te zijn: eiwitpoeder, chlorella, diatomeëenaarde, kurkuma, zwarte peper, msm poeder, appelazijn en kelp). Supersmerig, maar de energieboost die je ervan krijgt is het meer dan waard. Bovendien kon ik het lekker wegspoelen met mijn heerlijke smoothie. De appelazijn is trouwens een heel goede truc om je vetpercentage in balans te krijgen. Iedere dag 2 eetlepels appelazijn ondersteunen het vetverbrandingsproces. Ik nam altijd een eetlepel in mijn smerige ochtenddrankje en tussen de middag in de dressing van mijn salade. Werkte perfect.

Tussen de middag had ik weer een poke gemaakt met sinaasappel en champignons. Ook heb ik lekker een handje nootjes genomen en wat blauwe bessen. Na de lunch een lekker momentje ontspannen. Mijn beweging bestond uit tuinieren en wandelen.

Mijn avondmaaltijd bestond uit bloemkool met een stukje vlees. Ik was veel later dan gepland thuis en had mijn man gevraagd even wat te koken. Prima maaltijd. In de avond had ik zin in een zoetje en toen heb ik gekozen voor een gedroogde vijg. Veel kruidenthee gedronken. Al met al een prima dagje.

Ik had deze maandag heel veel energie, heb heel veel gedaan en voel me gelukkig en fit. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Deel ze met me!

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This