Slimme Producten

Wist je dat van alle mensen die op dieet gaan, 97% binnen 3 jaar al het verloren gewicht weer aankomt + meer? Binnen 3 jaar is 97% van de mensen die het dieet volgden, zwaarder dan voor ze begonnen met het dieet? Hoe frustrerend is dat?

Diëten werken niet en bovendien is het erg ongezond. Als je blijft doen wat je doet, dan zul je, net als de rest van de 97% blijven falen en steeds meer aankomen.

Als je blijvend wilt afvallen, dan is gezond eten en bewegen niet voldoende. Je zult ook iets moeten doen aan je patronen. Je moet de manier waarop je hersenen werken veranderen, zodat het interne gevecht stopt en gezond leven een goede gewoonte van je wordt.

Ik weet hoe je dat doet en ik wil je daarbij graag helpen.

Precies de ondersteuning die je zoekt….

Wordt jij ook slank, gelukkig en gezond?

Het is mijn missie om jou te helpen je weer slank, gezond en gelukkig te voelen. Onderstaande producten zijn ontwikkeld om dat voor elkaar te krijgen. Jij mag kiezen wat het beste bij je past. Heb je alleen wat pointers nodig? Dan ben je gelukkig met mijn boek en de recepten op deze website. Wil je een stappenplan, dan kun je kiezen voor het online programma. Ben je op zoek naar een stevige stok achter de deur en persoonlijke begeleiding, dan is het 1-op-1 coachingstraject perfect voor jou. Weet je niet wat te kiezen? Laat je dan terugbellen voor advies.

Krijg meer energie

Voel je fitter en vitaler

Voel je gelukkiger

Versterk je immuunsysteem

Verbeter je spijsvertering

Krijg een mooiere huid

Voel je lekkerder in je vel

Slim boek

Mijn boek “Waarom je dik en ziek wordt van diëten” vertelt je precies waarom het niet lukt om af te vallen én het vertelt je wat je wel kunt doen om succesvol af te vallen.

Als je de inhoud van het boek gaat toepassen in je leven, hoef je nooit meer op dieet.

De Gezonde leefstijl

Stel je voor: je voert een paar simpele wijzigingen door in je leven waarmee je je immuunsysteem versterkt en je ook nog eens overtollig vet gaat verbranden. De Gezonde leefstijl is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag gezond willen leven, maar geen idee hebben waar te beginnen. Met De Gezonde leefstijl vind jij een gezonde manier van leven die bij jou past.  Zo krijg je blijvend resultaat. Klik voor meer informatie op onderstaande button. 

Slimme coaching

Als je alles al geprobeerd hebt en niets werkt? Dan heb je misschien behoefte aan persoonlijke coaching.

Met persoonlijke coaching is alles mogelijk, van het opstellen van een persoonlijk plan tot complete begeleiding van start tot het behalen van je gezondheidsdoelen en alles ertussen.

Wil je weten wat ik voor je kan doen, laat me je bellen voor een vrijblijvend gesprek.

Veel gestelde vragen

Een veelgestelde vraag is waarom ik er zo zeker van ben dat mensen met SlimLin wel blijvend gaan afvallen.

Het antwoord daarop is simpel: ik wil namelijk dat je  je beter gaat voelen en gaat afvallen.  Het is mijn missie en ik ondersteun je er daarom ook  in. Als je de stappen volgt en geen medische indicatie hebt waardoor afslanken niet mogelijk is, dan zul je succesvol zijn en slank worden en blijven.

Kan iedereen afvallen met SlimLin?
Zolang je geen medische conditie hebt die het onmogelijk maakt om gewicht te verliezen, kun je afvallen met SlimLin. Het is dan eigenlijk niet mogelijk om niet af te vallen, dan zou je stiekem snacks moeten snaaien ofzo.
Waarom is SlimLin anders?

Ik doe eigenlijk altijd alles anders, dat kun je ook op mijn persoonlijke blog zien. Ik hou van simpel en doeltreffend. Geen onzin en moeilijk gedoe. Gezond leven is ook niet moeilijk, als je snapt hoe het werkt. Bij SlimLin krijg je alle informatie, geen missing links.

Ik ben een man, kan ik ook mee doen?

Ik heb al heel veel mannen mogen begeleiden naar een gezonde leefstijl die bij ze past. En veel mama’s laten hun mannen ook meegenieten van het SlimLin afslankprogramma, met veel succes. Dus ja, natuurlijk mannen zijn ook welkom.

Kan ik ook afvallen als ik niet kan sporten?

Absoluut, er zijn veel verschillende manieren om te bewegen en als je niet volledig verlamd bent, ben je altijd op de een of andere manier in beweging. En zelfs als je helemaal verlamd bent zou je kunnen afvallen. Uiteindelijk gaat afvallen alleen over de hoeveelheid kcal die je binnen krijgt en die moet minder zijn dan de hoeveelheid die je verbrand. Maar veel belangrijker is dat je een gezonde leefstijl vind waarbij jij je goed in je vel voelt. Die bij je past en waarbij je je fit en gezond voelt.

Wat als ik mijn doelen niet haal?

Het leuke van SlimLin is, is dat alle informatie beschikbaar blijft en dat je altijd weer terug kunt vallen op het boek of op de informatie uit het programma dat je hebt gevolgd. Mocht je dus je doelen nog niet hebben bereikt, dan kun je het altijd weer oppakken. Bovendien kun je altijd extra begeleiding aanvragen, waar je ook staat en waar je ook mee begonnen bent.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de lat te hoog hebt gelegd en dat je ergens bent beland waar je je eigenlijk wel goed voelt. Dan is je doel bijstellen natuurlijk een prima optie.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This