Waarom je dik en ziek wordt van diëten

Een absolute must read

Wil je weten waarom het je nog niet gelukt is om blijvend af te vallen? Ben je nog steeds op zoek naar iets wat wel werkt? Dan is dit boek speciaal voor jou! Het bevat alle informatie die je nodig hebt om je leven voorgoed te veranderen

Als je dit boek hebt gelezen hoef je nooit meer op dieet. Je weet dan precies waar het mis gaat en wat je eraan kunt doen. Dit is het boek waar je al je hele leven op wacht.

Wat kun je verwachten?

Waarom je dik en ziek wordt van diëten bevat alles wat je moet weten om je gezondheid weer in eigen hand te nemen. Het vertelt je waar het mis ging en wat je kunt doen om wel succesvol af te vallen.

 

Lekker eten

De tijden van diëten zijn voorbij! In dit boek leer je hoe je kunt eten wat je lekker vindt en toch blijvend kunt afvallen.

Wordt sterker

Meer kracht betekent dat je meer aankunt in je leven en dat je lekkerder in je vel zit. Meer spier zorgt ook voor een betere vetverbranding.

Lekker in je vel

Als je de informatie in dit boek toepast in je leven, kom je weer lekker in je vel. Je zult er goed uitzien en je krijg je zelfvertrouwen weer terug.

Spelen

Je hoeft niet naar de sportschool om te bewegen. Ik leer je hoe je voldoende kunt bewegen door leuke dingen te doen!

Stop je dieet

In dit boek leg ik je uit waarom diëten niet werken en wat je beter kunt doen om blijvend slank te worden. Je zult verbijsterd zijn als je het leest.

Gezonder

Veel van mijn lezers ontdekken dat ze na het toepassen van dit boek, van fysieke klachten afkomen, zoals diabetes en diverse pijnklachten.

“Met dit boek ben ik 25 kg afgevallen. Ik heb geen hoofdpijnen meer en ben van mijn diabetes af. Ik voel me gelukkiger en vind het weer leuk om kleding te kopen.”

Annet de Boer

Wat anderen nog meer zeggen

Een berichtje van de ondernemer

Hoi, mijn naam is Linda de Pagter en ik ben de auteur van het boek: “Waarom je dik en ziek wordt van diëten”. Ik ben getrouwd met een leuke man en samen hebben wij een dochter. Zij is een groot kado, want we hebben lang op haar moeten wachten.

Ik heb tien jaar aaneengesloten miskramen gehad. Ook was ik om de haverklap ziek en ik was ontevreden over mijn lichaam. Ik had een te hoog vetpercentage en geen enkel dieet kon me daar vanaf helpen. Toen ik inzag waarom niets werkte, kon ik het roer omgooien en dat heb ik gedaan. Ik voelde me direct beter en begon af te vallen. Nu jaren later ben ik nog steeds slank, fit en gezond.

Ik vond dat iedereen moest weten wat ik weet en begon mijn kennis te delen in workshops. De deelnemers hadden zoveel goede resultaten, dat ik steeds enthousiaster werd. Inmiddels is het mijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen te helpen weer lekker en gezond in hun vel te komen. Om meer mensen te kunnen bereiken, heb ik dit boek geschreven. 

Gezond en slank zijn is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe. Dat leer ik je in dit boek. 

Ondertussen hebben ruim 1000 mensen mijn boek gelezen en ik heb zoveel mooie reacties mogen ontvangen. 

Wil jij net als al die andere mensen gelukkig gezond zijn? Wacht dan niet langer en lees mijn boek. Het zal je leven veranderen!”

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This