waarom-je-dik-en-ziek-wordt-van-dietenYes, het heeft wat langer geduurd dan gepland en nu is het dan eindelijk zover! Je kunt mijn boek Waarom je dik en ziek wordt van diëten bestellen, via deze website en vanaf volgende week ook bij de boekhandel en op verschillende websites.

Ben je al jaren aan het vechten om op gewicht te komen? Heb je niet voldoende energie of wil je gewoon wat lekkerder in je vel komen, dan is dit boek voor jou. In mijn boek heb ik mijn onderzoek van de afgelopen 20 jaar gebundeld, zodat je van A tot Z leert hoe het komt dat slank en gezond zijn zo moeilijk lijkt en wat je eraan kunt doen om het te veranderen. Als je mijn boek hebt gelezen, hoef je nooit meer op dieet en kun je gewoon lekker van het leven genieten, omdat je precies weet wat te doen om gezond en fit te blijven.

Hier vind je meer info over mijn boek en kun je het bestellen.

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This