boekTrots en blij ben ik op het uitbrengen van mijn eigen boek “Waarom je dik en ziek wordt van diëten”. Ik heb er ruim anderhalf jaar aan gewerkt en daar is nog eens ruim 18 jaar aan onderzoek aan vooraf gegaan. Toen ik begon met werken in voeding en gezondheid, had ik niet durven dromen dat ik ooit mijn eigen boek zou schrijven en toch gebeurde het. Mijn doel was om een boek te schrijven waar mensen houvast aan hebben en wat duidelijkheid verschaft in de wereld van voeding.

Veel mensen zijn hun leven lang bezig met afvallen en zelden lukt het om het gewenste resultaat te behalen. Sterker nog, de kans is groot dat je, na je dieet, al je verloren kilo’s terug krijgt, met bonus. Je vetpercentage wordt steeds hoger en je spiermassa wordt steeds minder. Hoe vaker je op dieet gaat, hoe erger het wordt. Daarnaast ontwikkelen veel mensen allerlei “welvaarstziekten”en raken we steeds meer vermoeid. Hoe komt dit toch en is er wat aan te doen?

In Waarom je dik en ziek wordt van diëten beschrijf ik de oorzaken van deze vervelende vicieuze cirkel. Daarnaast beschrijf ik in heldere taal wat je kunt doen om deze cirkel te doorbreken. De oplossing is kinderlijk eenvoudig en voor iedereen toepasbaar.

Dit boek neemt je mee op een avontuurlijke reis waarbij je langzaam, doch zeker zult begrijpen hoe het komt dat we met zijn allen steeds dikker en zieker worden. Als je het eenmaal doorziet, weet je exact wat te doen om het tij te keren.

Aan het eind van het boek ben je blij dat je weer normaal kunt gaan eten, dat je dingen kunt doen die je leuk vindt en begrijp je dat de begrippen Slank en Gezond een heel andere betekenis hebben, dan je tot nu toe voor ogen had.

Boek bestellen

Je kunt mijn boek bestellen via onderstaand formulier en door het overmaken van € 19,95 op rekeningnummer NL98 ASNB 0709 2345 89 t.n.v. L.J. de Pagter – Vermeulen. Het boek wordt verstuurd zodra het bedrag is ontvangen op genoemd rekeningnummer.

Als je een impressie wilt zien van mijn boek, dat kan op deze pagina:
http://www.boekenbestellen.nl/boek/waarom-je-dik-en-ziek-wordt-van-dieten/9789463450362

 

[contact-form-7 id=”1433″ title=”Boek bestellen”]

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This