Op deze mooie zonnige zondagochtend wil ik graag even met je praten over geloof. Op zich geen vreemde bezigheid op zondagochtend, aangezien heel veel mensen nog steeds plichtsgetrouw naar de kerk gaan op deze doorgaans vrije dag. Wat ik je vandaag wil vragen is om eens bij jezelf na te gaan waar jij in gelooft als het gaat om jouw gezondheid? Ben je dankbaar voor de gezondheid die je hebt of ben je gefocust op dingen die niet goed gaan? En als je naar je lichaam kijkt, wat zie je dan? Zie je dan een lichaam waar je ongelukkig mee bent of zie je iets heel moois? En als je wilt afvallen, wat zie je dan als je in de spiegel kijkt? Zie je een dik lichaam waar je van walgt of zie je een mooi lichaam, waar potentie in zit om nog mooier te worden?

Ik stel je deze vragen omdat het namelijk alles bepalend is voor je resultaat. En als je een van de Gezondheidstesters bent, dan ben je nu in je 2e weekend beland en zou het kunnen dat je wat moeilijke momenten hebt ervaren. Op dat moment is het belangrijk hoe jij naar jezelf kijkt. Waar je je op focust groeit. En wat denk je dat er groeit als jij je steeds loopt te ergeren aan je veel te dikke buik? Precies je veel te dikke buik.

De truc is om te focussen op waar je naar toe wilt en te vertrouwen op jezelf, ongeacht het aantal mislukkingen dat je hebt doorgemaakt in je leven. Jij hebt alle kracht en wijsheid in je om jouw gezondheidsdoelen te behalen. Vertrouw daarop. Wees dankbaar voor de gezondheid die je al hebt, focus op het resultaat dat je wilt behalen en ga rustig met vertrouwen verder op het pad dat je bent ingeslagen. Als je dat doet, zul je altijd de juiste keuzes maken en zal het je lukken.

Ik geloof in jou! Jij ook? Fijne zondag!

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This