In een eerder verslag kondigde ik al aan dat ik van donderdag tot en met zondag een NLP Master training volg en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee, als het gaat om het plannen van gezonde voeding. Gerrit de Haan mag zijn deelnemers graag verrassen met lekkers bij de koffie en dat slaan we natuurlijk deze keer even over, tenzij hij zelf wat bakt met natuurlijke suikers.

Donderdag ging helemaal super. Ik ben de dag begonnen met een muesli met fruit en noten. Voor de lunch had ik een poke met zalm gemaakt en in de avond at ik bij een vriendin die een hele grote pan groenten had gemaakt met speklapjes. Heerlijk. Daarna nog wat extra groenten en nootjes gesnoept. En ook al stond er wijn op tafel, ik heb gekozen voor thee en water.

Ik realiseer me dat ik gisteren helemaal vergeten ben om iets aan beweging te doen, het is ook eerlijk gezegd helemaal niet in me opgekomen, zo diep zat ik in de training en daarna was het haasten om in het vakantiehuisje van mijn vriendin te komen. Daar bleef ik met mijn dochtertje een nachtje slapen gezellig en dan de volgende dag weer naar de training, na yogales bij MSM Personal Training Studio. De uitdaging zat in voedzaam eten meenemen naar het huisje in een kort tijdbestek. Ik was laat thuis gisteren en er moest nog gegeten worden. Mijn dochtertje was ook moe en wilde graag op bed. Ik heb toen snel wat volkoren speltboterhammen in mijn tas gegooid en wat nootjes.

Vanmorgen begon ik met kamillethee, druiven, walnoten en een roggeboterham, waar ik niets op kon vinden waar ik zin in had en in een voedzaam patroon paste, dus heb ik het droog gegeten. Was een beetje….. droog (verrassend), maar goed te doen.

Na de yogales de rest van de nootjes onderweg opgegeten en bij aankomst op de training een banaan en appel gepakt. Geluncht met speltboterhammen met tahin en tomaat. En als kers op de taart de lekkerste soep die ik ooit gegeten heb. Een van de cursisten: Marie maakt met zoveel liefde soep, dat die tot nu toe nog niet door iemand in mijn omgeving kon worden geëvenaard, zelfs niet door mijzelf hihi. Een prima lunch dus.

Vanavond had ik een lekker stukje gebakken zalm met geroerbakte aspergepunten en peultjes. Jummie, dat was genieten. Daarna weer een yogales, dus de beweging die ik gisteren gemist had, heb ik vandaag ingehaald.

Ik heb beide dagen wel ontspannen, vandaag deed ik dat door middel van een meditatie in de pauze van de training, wat voor heel veel extra energie zorgde voor de rest van de dag.

Iets wat ik morgen beter mag doen is drinken. Tijdens de training vergeet ik water te drinken, dus daar ga ik morgen even goed op letten.

Lieve mensen, we gaan het weekend weer in en ik ben benieuwd naar jullie keuzes. Ik heb al heel veel terug gekregen dat jullie meer energie hebben, je lekkerder in je vel voelen en dat de opgeblazen buikjes verdwenen zijn. Keep up the good work! Ik ben trots op jullie!

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This