Vandaag vloog de tijd en nu is het alweer einde dag 6, daarom maar gelijk een dubbel verslag. Dag 5 en 6 zijn prima verlopen, behalve dan dat net mijn computer vanzelf opnieuw ging opstarten en ik dit verslag voor het grootste deel opnieuw moet schrijven, omdat ik nog niets had gesaved. Heel fijn. Enniewee, aan beweging de afgelopen 2 dagen geen gebrek gehad. Gisteren een fijne yogales gegeven voor een leuke groep mensen, waaronder een aantal Gezondheidstesters. Jullie zijn toppers! Vandaag mocht ik een inval Zumbales geven en dat was weer feest, zoals altijd. Allebei de dagen ook gewandeld en in huis en de tuin gewerkt.

Ontspanning heb ik ook bewust ingepland. Als ik drukke dagen heb, dan wil ik het nog wel eens vergeten om te ontspannen en dat is juist het belangrijkste. Ik geloof heilig dat stress de grootste veroorzaker is van ziekten en overgewicht.

Voor wat betreft voeding heb ik gisteren gekozen voor een eiwitshake als ontbijt, sashimi van zalm en avocado als lunch en roerbak van kip paksoi en wortel als avondmaaltijd. Tussendoor heb ik wat blauwe bessen en nootjes gesnoept, of eigenlijk tijdens het koken van het avondeten haha.

Vandaag heb ik muesli met banaan en blauwe bessen gegeten als ontbijt, mijn lunch was een ordinaire boterham met pindakaas of eigenlijk 2 en mijn avondmaaltijd was een tomatensalade met 2 tartaartjes. Toen ik thuiskwam van de Zumbales had ik nog trek en toen heb ik wat noten en blauwe bessen gegeten.

Alle dagen drink ik heel veel kruidenthee, want ik heb nog niet zo heel veel zin in water met het koude weer.

Morgen begin ik met een training en dan komen de nodige verleidingen voorbij, ik hou jullie op de hoogte. Wat ik in ieder geval steeds weer zie met de gezondheidsprogramma’s die ik draai met mensen, is dat het vanaf de 2e week zoveel makkelijker is. En we gaan al richting de tweede week. De eerste week is ontwenning en de tweede week is er trots en controle en dat gevoel is belangrijk voor de volgende stappen.

Tot morgen!

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This