Net terug van een heerlijke yogales met allemaal toppers. Wat een kracht en doorzettingsvermogen en wat zijn de Gezondheidstesters in de yogagroep creatief met koken.

Ik vind het supertof om te horen dat jullie het zo goed doen. De yoga was vandaag niet mijn enige beweegmoment. Vandaag stond in het teken van verhuizen van mijn zusje. Spullen brengen en schoonmaken in haar nieuwe huisje. Veel lopen en bewegen. Zusje blij en ik voldoende beweging dacht ik zo.

Gisteren heb ik niet heel veel gedaan, dat was een echte rustdag. Ik heb wel een wandeling gemaakt voor de nodige beweging en verder heb ik gewoon nagenoeg de hele dag in mijn onesi rondgehangen en met mijn dochter gespeeld. Was een heerlijke dag en die ontspanning was echt nodig na 4 dagen intensieve training.

Zowel gisteren als vandaag ben ik de dag begonnen met een vieze eiwitshake en vers fruit. De vieze eiwitshake bestaat uit chlorella, maca, eiwitpoeder, camu camu, msm poeder, diatomeëenaarde, kurkuma, zwarte peper, appelazijn en water. Supervies, vandaar het verse fruit erachter aan, bij wijze van troost. De shake geeft wel energie en dat merkte ik vandaag dan ook goed. Ik maak dit drankje altijd als ik extra energie nodig heb. Het barst van de vitamines en mineralen en geeft gelijk voldoende eiwitten voor de eerste helft van de dag.

Mijn lunch van gisteren bestond uit volkoren matzes met ei en vandaag had ik volkorenbrood met verse kip en rauwkost. Mijn avondmaaltijden waren spinaziestamppot met verse worst, allebei biologisch zonder meuk. Vandaag had ik kip met sla. Saai 2 keer kip, maar wel praktisch gezien mijn dagindeling.

Vandaag heb ik heerlijk ontspannen in de ochtend met mijn dochter, samen knuffelen op de bank en gezellig kletsen. En natuurlijk net aan het einde van de yogales.

Allebei de dagen voldoende water gedronken, dat werd wel weer tijd na de training waarin ik dat niet had gedaan.

Lieve deelnemers, nog 2 dagen en dan zit het er bijna op. Dan is het Bevrijdingsdag en op welke manier jullie die invullen is aan jullie. Donderdag ontvang je er een mail over in je mailbox. Hang in there. You are doing great!

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This