Aardbeienwrap met pindakaas
Voor de kinderen onder ons. Wat ben ik blij dat ik ook een kind van mijn ouders ben 🙂
Porties
1
Klaar in:
10 minuten
Kcal:
428
Kosten:
€ 1,51 p.p
Over dit recept
Recept van Two Healthy Kitchens
Ik had er zelf nog nooit aan gedacht: aardbeien met pindakaas, maar zo gek is het nog niet. De Amerikanen eten ook brood met peanut butter and jelly. De laatste is meestal met aardbeiensmaak. There you go!
Geschikt voor:
SlimLin, Suikervrij, Vegan, Vegetarisch
Allergenen:
Gluten, pinda’s
- 1 volkoren tortilla
- 3 eetlepels biologische pindakaas zonder suiker
- 100 gram aardbeien
Voedingswaarden
Tegenwoordig heb je weer pindakaas van 100% pinda’s. Die moet je hebben en dan bij voorkeur de biologische variant. Die is namelijk nog voedzaam.
Voor de voedzaamheid heb ik ook gekozen voor een volkoren wrap in plaats van een gewone. Het beste is om zelf wraps te maken. Het recept vind je hier.
- Eiwit 16%
- Koolhydraten 32%
- Vet 52%
Hoe maak je het?
Stap 1
Snijd de aardbeien in plakjes.
Stap 2
Besmeer de helft van de wrap met pindakaas.
Stap 3
Leg de aardbeien op de pindakaas en vouw de wrap dicht.
Stap 4
Grill de wrap in en droge koekenpan aan weerskanten in 1 a 2 minuten mooi goudbruin.
Stap 5
Haal uit de pan en snijd doormidden. Eet smakelijk!