Aardbeienwrap met pindakaas

Voor de kinderen onder ons. Wat ben ik blij dat ik ook een kind van mijn ouders ben 🙂

Porties

1

Klaar in:

10 minuten

Kcal:

428

Kosten:

€ 1,51 p.p

 
Introductie

Over dit recept

Recept van Two Healthy Kitchens

Ik had er zelf nog nooit aan gedacht: aardbeien met pindakaas, maar zo gek is het nog niet. De Amerikanen eten ook brood met peanut butter and jelly. De laatste is meestal met aardbeiensmaak. There you go!

Geschikt voor:

SlimLin, Suikervrij, Vegan, Vegetarisch

Allergenen:

Gluten, pinda’s

Wat zit erin?
  • 1 volkoren tortilla
  • 3 eetlepels biologische pindakaas zonder suiker
  • 100 gram aardbeien

Voedingswaarden

Tegenwoordig heb je weer pindakaas van 100% pinda’s. Die moet je hebben en dan bij voorkeur de biologische variant. Die is namelijk nog voedzaam.

Voor de voedzaamheid heb ik ook gekozen voor een volkoren wrap in plaats van een gewone. Het beste is om zelf wraps te maken. Het recept vind je hier.

  • Eiwit 16% 16%
  • Koolhydraten 32% 32%
  • Vet 52% 52%

Hoe maak je het?

Stap 1

Snijd de aardbeien in plakjes.

Stap 2

Besmeer de helft van de wrap met pindakaas.

Stap 3

Leg de aardbeien op de pindakaas en vouw de wrap dicht.

Stap 4

Grill de wrap in en droge koekenpan aan weerskanten in 1 a 2 minuten mooi goudbruin.

Stap 5

Haal uit de pan en snijd doormidden. Eet smakelijk!

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This