De meeste ongemakken zijn te voorkomen met een Gezonde leefstijl

Hippocrates, de oude Griekse arts die vaak de ‘vader van de geneeskunde’ wordt genoemd, zei: “Laat uw voeding uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding.” Deze uitspraak benadrukt het belang van een gezond voedingspatroon als middel om ziekte te voorkomen en een goede gezondheid te bevorderen. Hippocrates geloofde in het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen, mits het de juiste voedingsstoffen en zorg krijgt. Ik deel deze visie en ik ben van mening dat het ook mogelijk moet zijn om te genieten van dingen die niet zo gezond zijn. Balans is de sleutel.

Stel je voor...

je voert een paar simpele wijzigingen door in je leven waardoor je je gezondheid verbetert.

En dat alleen omdat je de juiste dingen doet voor jezelf.

Met een klein beetje aandacht voor jezelf, gaat je lichaam weer met je samenwerken in plaats van tegen je. De juiste stappen zorgen dat jij weer energie krijgt, vet gaat verbranden en weer lekker in je vel komt.

Dat is precies wat ik gedaan heb.

Hoi, mijn naam is Linda de Pagter. Ik groeide op in een gezin dat zich niet bezig hield met gezond leven. We gingen iedere week naar de snackbar en de Chinees. Mijn vader had repen chocola in zijn nachtkastje liggen en rookte 2 pakjes sigaretten per dag. De ongezonde leefstijl nam ik over en toen ik stopte met roken, kwam ik kilo’s aan. Ik was altijd ziek, moe, futloos en depressief.

Toen ik van maat 36 naar 44 ging besloot ik actie te ondernemen en verdiepte me in voeding, beweging en de werking van het brein.

Na heel veel methodes te hebben geprobeerd, ontdekte ik dat de sleutel lag in het vinden van een gezonde leefstijl die bij mij past. De kilo’s verdwenen als sneeuw voor de zon en ik begon me steeds fitter te voelen. Ik werd minder vaak ziek en voelde me gelukkig. Dat is nog steeds zo. Ik leef mijn droomleven, heb energie voor 10 en zit lekker in mijn vel.

Ben jij ontevreden over je gezondheid?

Je hebt een druk leven en doet echt je best om gezond te leven, maar het lukt gewoon niet. Vaak ben je laat thuis en dan schiet koken erbij in en laat je maar weer wat bezorgen, tegen beter weten in.

Je wilt heel graag wat kilos kwijt en je neemt je iedere dag voor om het anders te doen, maar aan het einde van de dag moet je constateren dat het weer niet is gelukt.

Je baalt van jezelf, want je hebt je weer niet aan je eigen afspraken gehouden. Je heel graag weer fit en vitaal voelen, maar hebt geen idee hoe je dat kunt aanpakken. 

 

Loop jij ook in cirkeltjes? 

Q

Je hebt het heel druk en werkt veel harder dan goed is voor je gezondheid

Q

Je voelt je regelmatig afgepeigerd, waardoor je geen energie meer hebt om iets te doen

Q

Je zou eigenlijk wat meer moeten slapen, maar ook daar lijk je geen tijd voor te hebben

Q

Je bent te zwaar en het lukt je maar niet om van de extra kilo’s af te komen

Q

Je hebt werkelijk alles geprobeerd, maar alle kilo’s die je verliest komen er weer aan

Q

Je hebt jezelf op de meest afschuwelijke manieren uitgehongerd en afgemat, maar je wordt alleen maar dikker en vermoeider

Q

Je probeert te accepteren hoe het nu is, maar diep van binnen wil je graag gezond, fit en slank zijn.

Q

Je hoopt dat je een keer een dieet tegenkomt dat je wel kunt volhouden, tegen beter weten in

Q

Je gebruikt medicatie waar je heel graag vanaf wilt

Ondanks alles heb je gelukkig wel veel moois om voor te leven, alleen:  

Q

Je durft niet in een bikini naar het strand

Q

Je hebt geen energie om de dingen te doen die je echt wilt doen

Q

Als je kleding gaat kopen word je geconfronteerd met je overgewicht

Q

Als je iets lekkers eet voel je je schuldig

Q

Je bent vaker ziek dan je zou willen en je bent bang om ernstig ziek te worden

Voor het grootste deel van de Nederlandse volwassenen is dit de realiteit.

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn

Er is een manier om je immuunsysteem te versterken, je fit te voelen, overtollig vet te verliezen en weer lekker in je vel te komen, zonder crashdiëten en zonder dat je er veel tijd in moet steken.  

“Hoe dan?”, vraag je je nu af. Het is een stuk eenvoudiger dan je denkt. En het heeft niets te maken met een nieuw dieet.

Het gaat hier over een gezonde leefstijl vinden die bij jou past. Een manier van leven waar jij, op alle fronten, blij van wordt.

Alle gezonde mensen hebben 1 ding gemeen: ze hebben de juiste relatie met voedsel. Ze eten voedsel waar ze energie van krijgen en waar ze slank van blijven. Bovendien eten ze voedsel waar ze blij van worden.  

Wil je dat ook? Verbeter dan je relatie met voeding. Dat doe je met het programma De Gezonde Leefstijl

 

Eindelijk, een compleet en simpel toe te passen gezondheidsprogramma dat werkt!

Stel je eens voor…

R

Dat je een sterk immuunsysteem hebt dat virussen buiten de deur houdt

R

Dat je lichaam wél voor je werkt en vet verbrand

R

Dat je slank, gezond en fit bent

R

Dat je in je bikini naar het strand gaat, zonder je te schamen voor je lichaam. Sterker nog, je voelt je sexy

R

Dat je je lekker in je vel voelt en weer energie hebt om leuke dingen te doen

R

Dat je weer de kleren kunt dragen die je echt leuk vind en dat jij je er mooi in voelt

R

Dat je weer gewoon weer lekker van seks kunt genieten, zonder dat je je afvraagt of je partner je vetrollen ziet

R

Dat je je zo energiek voelt dat je door je taken heen vliegt en tijd over houdt voor leuke dingen

R

Dat je gelukkig bent met jezelf en je lichaam, zodat je ook weer aantrekkelijker wordt voor je (toekomstige) partner

En ook: dat je nooit meer op dieet hoeft omdat je eindelijk je droomlichaam hebt en dat je precies weet hoe je gezond & fit kunt blijven

Hoe kom je daar?

Als je alles al hebt geprobeerd. Alle diëten, alle soorten sport, alle afslankprogramma’s en niets werkt, dan ligt het maar aan 1 ding: Je hebt nog niet de juiste mindset.  

Je hebt nog niet de mindset van gezonde slanke mensen…. oh en als je nog niet alles hebt geprobeerd, dan heb ik goed nieuws: je hoeft niet de fouten te maken die ontelbare mensen voor jou al hebben gemaakt. 

Dit zijn je grootste obstakels

Je hebt het te druk en neemt geen tijd voor jezelf. Hierdoor put je jezelf uit.

Nog een probleem: Doordat je maaltijden niet voedzaam zijn, wordt je lichaam niet gevoed en ontstaan er tekorten aan essentiele voedingsstoffen  

Als je wilt afvallen terwijl je lichaam energietekort heeft, dan ben je aan het vechten tegen je oerinstinct en dat gevecht zal je altijd verliezen.  

De oplossing: Wees goed voor je lichaam

In de workshop De Gezonde Leefstijl, ontdek je hoe je lekkere gerechten maakt met voedzame ingrediënten. Je voorziet je lichaam zo weer van energie. Bovendien leer je hoe je je relatie met voeding gezond houdt, hoe je op een leuke en functionele manier in beweging blijft en ontwikkel je de mindset van een slanke fitte mensen.

Deze mensen gingen je voor…

Lieve Linda, wat ben ik blij dat ik jouw ken.

Je hebt me al vaker geholpen en ik ben toen altijd weer terug gevallen in mijn oude gewoonte.

Nu heb je me geleerd hoe ik positief naar mezelf moet kijken en ik denk dat dat wel het grootste probleem bij mij was. Ik was altijd heel erg negatief over mezelf. Nu zit ik op de bank nadat ik net een uurtje Zumba heb gedaan. Anders had ik nog in mijn bed gelegen een serietje gekeken.

Ik heb zoveel energie gekregen dat is niet normaal. Ik ben heel blij met het programma.

Marjolein van der Wal

Lieve Linda, wat ben ik ontzettend blij en dankbaar dat ik mee mocht doen met dit programma! Ik heb enorm veel bij geleerd en nieuwe talenten ontdekt! Ik ervaar enorm plezier bij het bereiden van alle gerechten en ook het sporten werkt wat verslavend. Ik heb even tijd nodig gehad om op te starten maar nu ben ik over het punt heen en kan ik niet meer terug hihi. Ondertussne 6 kilo kwijt en lijk nu gemiddeld 1 kilo per week nog te verliezen dus helemaal top! Los van het gewicht verlies voel ik me krachtiger en begin ik me ook wat fitter te voelen. Ik ben er nog niet maar ben op de goede weg.

Yvonne de Bruin

Ik ben door de begeleiding van Linda de Pagter flink afgevallen. Zij heeft me al een langere tijd begeleid en geleerd wat de juiste manier van eten is. Hierdoor ben ik nu ruim 23 kilo afgevallen. Dus dames als je op een goede manier wilt afvallen en voor altijd gezond wilt eten en goed in je vel wilt blijven zitten, wacht dan niet langer en laat je coachen door Linda de Pagter  

Margareth Wulz

Direct resultaat met De Gezonde Leefstijl

De Gezonde Leefstijl is een stap-voor-stap training met alles wat je nodig hebt om je doelstellingen te behalen.

Gezonde mindset

Je ontvangt alle informatie, oefeningen en strategieën om de mindset te krijgen van slanke en fitte mensen.

Lekker
eten

Je ontvangt alle informatie over voedzaam eten. Daarnaast krijg je iedere week een voedzaam voorbeeldmenu

Leuke
beweging

Je ontvangt tips en trucs om beweging leuk en functioneel te maken. Daarnaast ontvang je oefeningen die je gezondheid ondersteunen

Elke dag een simpele stap…

De Gezonde Leefstijl is overzichtelijk en compact, zodat je volop tijd overhoudt om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn. Ik neem je zoveel mogelijk werk uit handen, zodat je doelgericht aan je gezondheid kunt werken en dat je alleen die dingen hoeft te doen, die je resultaat gaan geven.

De voorbeeldmenu’s zijn simpel te maken met normale ingrediënten die je in de supermarkt kunt vinden.

Je krijgt een uitgebreid stappenplan. Elke dag zet je een nieuwe stap. Dit is de meest complete workshop die er is, want we gaan aan de slag met alles dat invloed heeft op jouw leefstijl

Een greep uit het aanbod:

R

Je leert precies aanvoelen wat je nodig hebt, zodat je op een gezondere manier aan je behoefte kunt voldoen

R

Je ontwikkelt je eigen gezonde leefstijl, waarbij je lekker kunt eten, leuke dingen doet, tijd voor jezelf hebt en lekker in je vel komt

R

Je ontdekt hoe je in zeer korte tijd overtollig vet kunt verbranden

R

Je leert wat de impact van voeding is op jouw gezondheid

R

Je ontdekt alle stappen om gelukkig gezond te worden en te blijven

R

Je lichaam gaat precies doen wat jij wilt

R

Je krijgt strategieën die je meteen kunt inzetten om lekkerder in je vel te komen

En je leert ook:

R

Hoe je kunt voorkomen dat je terugvalt in oude patronen

R

Hoe je voeding kunt inzetten om je immuunsysteem te versterken

R

Hoe je stress kunt reduceren, zodat je er ook niet van aankomt

R

Hoe je in beweging kunt blijven op een leuke en functionele manier waarbij je direct vet gaat verbranden

En niet te vergeten:

R

Je krijgt een toolkit om ervoor te zorgen dat je je gezonde mindset behoudt

R

Ik maak voorbeeldmenu’s voor je, zodat je geen extra tijd kwijt bent aan het bedenken van lekkere en makkelijke gerechten

R

Je krijgt voorbeelden om je dagelijkse beweging leuk en functioneel te maken, zodat het je geen extra tijd kost om fit te worden 

Als je nu beslist ontvang je ook nog de volgende bonussen:

Bonus 1: GRATIS Ebook t.w.v € 9,95

Waarom je dik en ziek wordt van diëten

De titel van het boek spreekt voor zich. In dit boek vertel ik je waarom het zo moeilijk is om af te vallen en waarom dat met diëten zelden tot nooit lukt.

Dit boek is een perfecte aanvulling op het Slimama programma en je kunt direct beginnen met lezen. Volgens de lezers die je voorgingen, leest het lekker weg en kun je het binnen een paar avonden uit hebben.

Bonus 2: Gratis levenslang toegang tot de online community van De Gezonde Leefstijl

Nooit meer terugvallen in oude patronen

Het grootste gevaar bij afslanken is dat je terug valt in oude patronen. Daarom krijg je in dit programma gratis toegang tot onze community waar je kunt praten met deelgenoten. 

Een plek waar je ervaringen kunt delen en waar je toegang hebt tot tips en trics, recepten, oefeningen, eye openers en nog veel meer.

De waarde hiervan is niet in geld uit te drukken.

Bonus 3: Gratis deelname Q & A

Gericht aan de slag

Weten wat je moet doen is belangrijk als je ergens mee aan de slag gaat. Als je niet precies weet waar je naar toe moet, dan kun je hopeloos verdwalen.

Om die reden mag je iedere week opnieuw gratis meedoen aan de Q & A sessies, waar ik vragen beantwoord van deelnemers van het programma De Gezonde Leefstijl.

Zo weet je zeker dat je op het juiste pad zit om jouw gezonde leefstijl vorm te geven en jouw gezondheidsdoelen te behalen en behouden.

Je krijgt dit fantastische programma inclusief bonussen voor het eenmalige lage bedrag van:

€ 197,-

Dit is het programma waar je altijd al naar op zoek was

R

Een duidelijk stappenplan, waarmee je stap voor stap de gezonde leefstijl bereikt die bij je past

R

Een duidelijk voorbeeld voedingsschema, waarmee je direct resultaat boekt

R

12 simpele weekmenu’s met lekkere voedzame gerechten, waar je fit en energiek van wordt

R

Slimme tips voor leuke en functionele beweging waar je vet door gaat verbranden

R

Alle benodigde informatie om je gezondheid terug te krijgen en te behouden

R

Praktische oefeningen om nooit meer terug te vallen in oude patronen

R

Liefdevolle ervaringsdeskundigen die jou ondersteunen in de community

R

Al je vragen beantwoord in de Q & A sessies

Bonus 1 – eBook “Waarom je dik en ziek wordt van diëten”

Bonus 2 – Levenslang toegang tot De Gezonde Leefstijl community

Bonus 3 – Gratis toegang tot de Q & A sessies

Vind je het interessant en

heb je nog en vraag?

Lees hieronder de veelgestelde vragen of stel een vraag via het vragenformulier. Als je je telefoonnummer achter laat, bellen we je zo spoedig mogelijk om je vragen te beantwoorden.

Vragenformulier

6 + 3 =

Veel gestelde vragen

V: Kan ik me ook aanmelden als ik een ziekte heb?

A: Ja, je kunt je aanmelden als je een ziekte hebt. We kunnen bespreken wat jouw mogelijkheden zijn. Jouw afslankplan kun je overleggen met je arts(en). Mocht blijken dat je ziekte afslanken in de weg staat, dan kunnen we ervoor kiezen om het programma te beëindigen of te foussen op je goed voelen.

V: Kan ik meedoen als ik een voedselallergie heb?

A: Ja, absoluut! Het is heel eenvoudig om om je allergie heen te werken, we hebben 1001 ideeën om jou de gezonde leefstijl te laten vinden die bij je past. 

V: Kan ik meedoen als ik niet kan sporten?

A: Ja hoor, je kunt ook meedoen als je niet kunt sporten. Er zijn meer dingen die je kunt doen om weer fit in je vel te komen.

V: Wat maakt dit anders dan andere programma’s?

A: Goede vraag! Begrijpelijk dat je soms niet weet wat en wie je nog moet geloven. Mijn missie is andere mensen weer gelukkig gezond krijgen. Ik heb ontdekt dat er in de meeste programma’s informatie mist en dat mensen dan toch niet helemaal precies weten wat ze moeten doen. De Gezonde Leefstijl is een simpel programma waar je stap voor stap mee aan de slag gaat. Met dit programma kun je je gezondheidsdoelen bereiken en vasthouden. En je kunt het doen vanaf iedere plek. 

Meer over Slim(me)Lin(da)

R

Ik ben 49 jaar

R

Ik ben getrouwd en heb een dochter van 10

R

Ik reis door Europa in een camper met mijn gezin

R

Ik woog 25 kg meer dan wat ik nu weeg

R

Ik heb een hele reeks aan miskramen gehad, had zware PDS klachten, burn-out en was bijna iedere maand ziek

R

Mijn dagen start ik met mijn eigen gezondheidritueel. Door te beginnen met mijn gezondheid, blijf ik altijd on top of my game.

R

Ik slaap al sinds de geboorte van mijn dochter maximaal 5 uur per nacht en voel me desondanks superfit, gelukkig en gezond. Sterker nog: ik heb energie voor 10 en leef mijn droomleven

R

Ik ben geen model, ben niet perfect en ik heb wallen van het korte slapen. Ik ben wel slank, fit, gelukkig en gezond

R

Ik doe niet aan photoshop, andere fotofilters of veel make-up. What you see is what you get

R

Ik wil jou helpen, net als de honderden andere mensen die ik heb geholpen, om je net zo fit, gelukkig en gezond te voelen als ik me nu voel

Wat goed dat je helemaal tot hier bent gekomen.

Samen met SlimLin lukt het wel.

Gezond, slank, meer energie en lekker in je vel.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This