Welkom bij jouw transformatieprogramma!

Hallo mooi mens! Welkom bij de club mensen die hun leven transformeren naar een gelukkig gezond leven en dank je wel voor je vertrouwen in mij en natuurlijk jezelf!

Het aanmeldingsproces is bijna voltooid. Laat hieronder je gegevens achter, zodat we je je dagelijkse emails kunnen toesturen. Daarnaast heb je er veel baat bij om de Facebook pagina van SlimLin te liken en als je Instagram hebt, kun je mij hier volgen.

Mocht je binnen 1 uur na inschrijving nog geen email van me hebben ontvangen, kijk dan even in je spambox. Als je ook daar geen mail van mij kunt vinden, stuur dan een berichtje naar linda@slimlin.nl of bel me op 0625093274, dan kijken we er even samen naar.

Op welk emailadres ben je het best bereikbaar?

* noodzakelijk
Translate »

Pin It on Pinterest

Share This