Wat zit erin?

1 varkenshaasje van ongeveer 200 gram
50 gram kastanjechampignons in kleine blokjes
2 eetlepels cashewnoten, fijngehakt
4 blaadjes basilicum
3 plakjes serrano ham
1 eidooier
100 gram sugar snaps
1 eetlepel roomboter of reuzel

Hoe maak je het?

Verwarm de oven op 200 graden. Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan en meng deze met de eidooier en champignons. Breng op smaak met zout en peper. Snij de varkenshaas in de lengte open, maar laat de beide uiteinden dichtzitten. Vul de varkenshaas met het champignon-notenmengsel, leg hierop de blaadjes basilicum en rol de ham eromheen. Verhit de roomboter in een braadpan en braad hierin de haasjes rondom aan. Zet de pan in de voorverwarmde oven en laat de haasjes 25 minuten garen. Kook de sugar snaps ondertussen beetgaar. Bestrooi met Keltisch zeezout. Serveer de varkenshaas met de sugar snaps.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This