Smoothie van rode biet & chocolade

Een perfecte smoothie voor bewuste moeders op moederdag (wel de bloemen erbij dan he?)

Porties

1

Klaar in:

10 minuten

Kcal:

410

Kosten:

€ 2,50 p.p

 
Introductie

Over dit recept

Recept van Marjan

Als liefhebber van chocolade, ben ik altijd blij als ik weer een gezond recept ontdek waar rauwe cacao in verwerkt is. En zo vond ik dit recept voor een smoothie. Als ik mijn dag mag beginnen met chocolade en ik heb er ook nog iets goeds mee gedaan voor mijn lichaam, dan ben ik in de zevende hemel.

Het originele recept vond ik op Supersnel & gezond, die het weer van Marjan had en zo zie je maar, dat het altijd een goed idee is om je gezonde recepten met anderen te delen. Hoe meer lekkere gezonde recepten er in omloop komen, hoe gezonder en gelukkiger we met zijn allen zullen zijn.

Geschikt voor:

SlimLin, Vegetarisch, Vegan. Paleo

Allergenen:

Noten 

Wat zit erin?
  • 330 ml amandelmelk
  • 250 gram rode biet
  • 1 stuks appel
  • 1 stuks banaan
  • 1 eetlepel rauwe cacaopoeder
  • 1 snufje kaneel

Voedingswaarden

Amandelmelk maak je het best zelf. Van de pulp die overblijft kun je lekkere crackers maken. Heb je geen tijd om zelf amandelmelk te maken, kies er dan een zonder suiker. Bijvoorbeeld die van Provamel waar alleen water, amandelen en zeezout in zit.

  • Eiwit 9% 9%
  • Koolhydraten 66% 66%
  • Vet 25% 25%

Hoe maak je het?

Stap 1

Doe de ingrediënten in de blender en mix op de hoogste stand tot een super gladde smoothie.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This