smoothie van geel fruitEerst vond ik deze smoothie vooral erg lekker in de zomer, omdat ik er altijd bevroren fruit voor gebruik. Als het dan wat warmer is, dan is deze smoothie lekker verkoelend. Ik vind de smoothie tegenwoordig ook heel erg lekker als ontbijt. Je wordt er zo lekker wakker van. Ik vind het een heel verfrissende start van mijn dag.

Wat deze smoothie eigenwijs maakt is de sinaasappel, die er met heel veel wit van de schil ingaat. Juist door dit toe te voegen, krijg je veel extra vezels binnen, wat weer zorgt voor betere opname van de voedingsstoffen uit dit vitaminenbommetje.

De munt zorgt voor de frisse touch. Deze smoothie laat zich niet zo lang bewaren, hij blijft wel goed, maar ik vind hem minder lekker als hij langer dan een paar uur staat.

Wat zit erin?

1 kopje ananas, bevroren stukjes
1 kopje mango, bevroren stukjes
1 sinaasappel, grof geschild (dus met nog veel wit) en in stukjes
1 kopje water
2 blaadjes verse munt

Hoe maak je het?

Gooi alles lekker samen in de blender en mixen maar tot je een mooie gladde smoothie hebt. Eventueel kun je nog wat water toevoegen, als je smoothie te dik is.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This