Recensies

Thea Boonstra

Mijn naam is Thea Boonstra, ik ben 51 jaar en heb meegedaan met de Gezondheidstest van Linda de Pagter.
Al enige tijd zit ik in de overgang, hiervan ik steeds zwaarder werd. Tenminste dat dacht ik, in mijn achterhoofd wist ik heel goed dat het kwam door het vele snoepen. Alles vond ik lekker koeken, chips en vooral chocola. Ik hou niet zo van frisdrank dus die liet ik staan. Maar een paar wijntjes in het weekend genoot ik ook van.
Ook wist ik dat ik verkeerd bezig was, ik voelde me heel vaak lusteloos. Had erg last van mijn menstruatie. Maar de knop kon op de een of andere manier niet om.
Nu moet ik ook toegeven dat ik al 20 jaar diverse malen aan het lijnen ben geweest. Waarbij ik altijd vetvrij ging eten en geen zoete tussendoortjes tot mij nam.
Tot een tijdje terug zag ik een berichtje langskomen of Facebook; Gezondheidstesters gevraagd, 25 mensen die 2 weken willen gaan leven volgens mijn principe, en ik support je, daarbij is het kosteloos. Ik las dit, en als echter Nederlander dacht ik, dit is het, daarbij heb ik niets te verliezen. Dit ga ik doen.
Dus zo gezegd zo gedaan…..me opgegeven. En inmiddels zijn we 14 dagen verder met de Gezondheidstest.
Hoe ik het ervaren heb:
De eerste dagen tot een kleine week was moeilijk, in de zin van, ik was moe, maar ook misselijk. Door die misselijkheid dronk ik te weinig en hierdoor kwam ook in zekere zin de vermoeidheid. Maar na een kleine week had ik dit helemaal onder de knie.
Hoe ik me voel:
Ik voel me heerlijk, lekker fit, eet onwijs lekker zo lekker heb ik in jaren niet gegeten, want nu eet ik de volle melk producten die zijn zo lekker, bah altijd die zure magere producten waarbij je na een uurtje alweer honger kreeg, zijn verleden tijd.
Ik ga hier zeker mee door, tis totaal geen straf, sterker nog je krijgt er zoveel voor terug.
Inmiddels ook ongesteld geweest, wat ook lang zo heftig niet was.
Dus al met al is dit een dikke win win situatie.
Linda dank je wel voor alles steun en support, ik geef je een dikke 9. (En wat zo leuk was je deed zelf ook mee).
Liefs Thea

 

Karlijn Mooren

Aan het begin vond ik het erg lastig om de weekmenu’s te volgen. Veel (voor mij) nieuwe dingen uitproberen. Maar na verloop van tijd ga je er echt van genieten. Het prettige vond ik vooral dat ik elke dag opnieuw gemotiveerd werd zowel door Linda als door mijn groepsgenootjes. Het leerde me ook dat het niet erg is om te falen, af en toe ‘slecht’ eten hoort er ook bij en is helemaal niet erg.

Karlijn Mooren

Desiree Groen

De 90 dagen challenge was een hele beleving! Met Linda ben ik terug gegaan naar de basis: natuurlijk eten en bewegen. Je leert om vanuit liefde voeding en beweging te kiezen. Puur wat goed voor jou voelt. Elke dag ontving ik een motiverende mail en dat werkt echt fantastisch. De app-groep met mede Slimlinners werkt ook heel fijn als t even niet zl lekker gaat. Dat heeft iedereen wel eens.
Al geruime tijd begeleid Linda mij en voel ik me fitter, energieker en gelukkiger. In totaal ben ik nu 10 kilo kwijt, heb ik meer spieren en ga ik door met natuurlijk eten en bewegen. Heel erg bedankt Linda!

Desiree Groen

Marjolein van der Wal

Op 25 januari ben ik begonnen met het aanpassen van mijn voedingspatroon. Ik woog toen 86 kilo en had een strakke maat 42. Begin maart ben ik mee gaan doen met de Bikini fit challenge van slimlin. Door de lekkere weekmenu’s en motiverende mailtjes van Linda weeg ik nu 4 maanden later 74 kilo en heb ik een losse maat 38. Die kilo’s kijk ik alleen niet naar ik vind het veel leuker dat ik nu een losse maat 38 heb. Ik heb nog niet het strakke lichaam wat ik wil hebben, maar door de positiviteit van de challenge ga ik lekker door. Ik heb alles om gegooid in de afgelopen 4 maanden en ik heb ook mijn momentjes gehad en Linda geeft ook aan dat je af en toe moet zondigen. Ik voel me dan ook niet schuldig en dat had ik vroeger altijd wel. Dus ik ben positief en ga mijn doel bereiken.

Linda bedankt voor al je motivatie tijdens deze 90 dagen challenge.

Marjolein van der Wal

Ine Hoevenaars

Linda is persoonlijk betrokken,
Lekkere recepten
Nieuwe inzichten,
Vooral gewoon lekker gezond eten.
Top.

Ine Hoevenaars

Ess van G

Ik heb de 90 dagen Challenge gedaan, en ben heel tevreden met de resultaten. Goede begeleiding gehad van Linda, lekkere weekmenu’s gehad, hele goede adviezen. Dus meiden die af willen vallen, dit is echt de manier Echt een aanrader!!!
Ik ga ook gewoon door met deze levensstijl, ik voel me top daardoor!
Thankssss Linda voor alles, je bent een Topper

Ess van G

Margareth Wulz

Ik heb mee gedaan aan de BikiniFit Challenge en ben door de begeleiding van Linda De Pagter flink afgevallen. Zij heeft me al een langere tijd begeleid en geleerd wat de juiste manier van eten is. Hier door ben ik nu ruim 23 kilo afgevallen. Dus dames als je op een goede manier wil afvallen en voor altijd gezond wil eten en goed in je vel wil blijven zitten, wacht dan niet langer en doe mee met de BikiniFit Challenge of laat je coachen door Linda de Pagter.

Margareth Wulz

Jessica de Boer

Heerlijk en anders leren koken…jezelf leren accepteren..afvallen is meer dan alleen gewicht verliezen. Elkaar stimuleren en motiveren via de groepsapp.. eens afwijken is niet falen.. geniet van de kleine dingen..
Linda bedankt dat je me dit hebt leren inzien.
Je bent echt een super lieve en strenge coach..

Kleine toevoeging…het afvallen moet je nog steeds zelf doen..

Jessica de Boer

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This