quacamoleAvocado’s zijn werkelijke gezondheidswondertjes en je zou ze eigenlijk meerdere malen in de week moeten eten, mits je ze lekker vind natuurlijk. Je kunt ze zo eten, maar je kunt er natuurlijk ook een heerlijke quacamole van maken. Lekker met biologische tortilla chips (ovengebakken), zelfgebakken platbrood of rijstwafels.

Als je niet van koriander houdt, zoals ik, dan kun je dat ook prima weglaten.

Wat zit erin?

Vruchtvlees van 3 avocado’s
1 tomaat, in blokjes
1 kleine ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 eetlepel korianderblad, fijngehakt
1 theelepel Keltisch zeezout
Sap van 1 limoen
Snufje cayennepeper

Hoe maak je het?

Prak de het vruchtvlees van de avocado in een kom met het limoensap en wat Keltisch zeezout. Roer tomaat, korianderblad, ui erdoorheen. Als laatste nog een beetje cayennepeper erbij.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This