Wat zit erin?

Voor 4 personen:
2 eetlepels  olijfolie
500 gram kipfilet, in blokjes
1 teentje knoflook, geplet
1 kleine prei, in dunne ringen
1 middelgrote wortel, dungesneden
250 gram broccoli, in roosjes
1 theelepel biologisch maïszetmeel
125 ml kippenbouillon
2 eetlepels Japanse sojasaus
1 eetlepel honing
75 gram ongezouten geroosterde cashewnoten
Keltisch zeezout en versgemalen peper naar smaak

Hoe maak je het?

Kruid de kipfilet met Keltisch zeezout en versgemalen peper naar smaak. Verhit de helft van de olie in een wok of grote koekenpan. Roerbak de kip tot deze mooi bruin is. Haal uit de wok. Verhit de resterende olie in de wok. Roerbak de knoflook, prei, wortel en broccoli tot de prei zacht is.

Doe de kip terug in de wok, voeg het met de bouillon gemengde maïszetmeel, de sojasaus, honing en de noten toe. Roer tot het mengsel kookt en iets dikker wordt.

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This