Cursussen & workshops

Neuro Linguistisch Programmeren (NLP)

Als je weet hoe je brein werkt, dan wordt het leven zoveel simpeler en leuker. Hoeveel van ons willen heel graag gezond leven, maar vinden altijd wel een reden waarom het eventjes niet wil? Ik heb zelf heel lang het gevoel gehad in een cirkel te lopen, waarbij het me net niet lukte om mijn doelen te bereiken, als het gaat om een gezond en fit lichaam. En ik vond niets frustrerender dan dat, maar wist niet hoe ik dat moest oplossen. Tot ik leerde dat dit kwam door de programmeringen in mijn hoofd. Alles zit tussen de oren, wordt er vaak gezegd en dat is in mijn ogen helemaal waar. Zodra je leert hoe je je eigen programmering kunt veranderen, wordt alles eenvoudig en zul je je wellicht afvragen waarom je zo lang in je cirkeltje ronddraaide.

Ik ben op diverse manieren in aanraking gekomen met NLP en heb overal het nodige geleerd. De training waar bij mij de meeste kwartjes vielen en die ervoor zorgde dat ik mijn leven ging veranderen, is de training van Gerrit de Haan. Niet eerder heb ik een trainer ontmoet die zo bevlogen is en zo helder kan uitleggen hoe je op eenvoudige wijze je leven voor altijd in positieve zin kunt veranderen. En ik geloof dat juist ook voor je gezondheid, de manier om een positieve verandering te brengen in je leven, de training van Gerrit de Haan, de oplossing is!

Voor meer informatie kun je Gerrit bereiken via info@uptimesense.nl of op telefoonnummer 0512-540216

 

Op weg naar natuurlijk zien

Karin Hogenboom stond op het punt om haar ogen te laten laseren, toen ze las over de bevindingen van Dr. Bates (oogchirurg). Ze is toen gestopt met bril dragen en is ontspanningsoefeningen gaan doen. Daardoor ervaarde ze veel meer rust en ruimte in haar leven. Nu ziet ze beter zonder bril, dan destijds met bril en dat wat ze op zichzelf toegepast heeft en nog steeds toepast om gezonde ogen te houden, heeft ze in een workshop gegoten.

Inmiddels heeft ze vele cursussen en workshops gegeven en mensen geïnspireerd om zonder bril of lenzen door het leven te gaan of deze veel minder te dragen.

Draag jij een bril of lenzen en/of wil je ervan af of ervaar je oogklachten, hoofdpijn en/of vermoeidheid? Dan kan ik je de cursus van Karin, Op weg naar natuurlijk zien, van harte aanbevelen. Met de code lindadepagter, krijg je een royale korting op de cursusprijs. Dat is natuurlijk altijd meegenomen.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This