Boeken

Waarom je dik en ziek wordt van diëten van Linda de Pagter

waarom-je-dik-en-ziek-wordt-van-dietenVeel mensen zijn hun leven lang bezig met afvallen en zelden lukt het om het gewenste resultaat te behalen. Sterker nog, de kans is groot dat je, na je dieet, al je verloren kilo’s terug krijgt, met bonus. Je vetpercentage wordt steeds hoger en je spiermassa wordt steeds minder. Hoe vaker je op dieet gaat, hoe erger het wordt. Daarnaast ontwikkelen veel mensen allerlei welvaarstziekten en raken steeds meer vermoeid. Hoe dit komt en wat je eraan kunt doen, beschrijft Linda de Pagter in dit boek.

Dit boek neemt je mee op een avontuurlijke reis waarbij je langzaam, doch zeker zult begrijpen hoe het komt dat we met zijn allen steeds dikker en zieker worden. Als je het eenmaal doorziet, weet je exact wat je kunt doen om het tij te keren.

Klik hier om het boek te bekijken en/of te bestellen.

Voeding en fysieke degeneratie van Weston A. Price

westonprice

Weston Price deed onderzoek naar gezondheid van de mens, vanuit zijn perspectief als tandheelkundige. Waarom leden zoveel mensen aan cariës en waarom kwam deze ziekte bij inheemse volkeren niet voor? Hij ontdekte dat dit met voeding te maken had. Zodra mensen in aanraking kwamen met Westerse voeding zoals tarwebloem en suiker, kregen ze gaatjes en tuberculose.

Dit boek beschrijft de voedingsgewoonten van volkeren over de hele wereld en wat het effect van de voeding was op de gezondheid van deze mensen. Het boek barst uit zijn voegen van de plaatjes en bijbehorende onderzoeken. Een must have voor iedereen die graag meer wil weten over gezonde voeding. Klik hier om het boek in te zien en/of te bestellen.

 

Wat zit er in uw eten?

wat zit er in uw etenAls je net als ik kritisch boodschappen doet, dan wil je graag weten wat er in je eten zit. Zeker bewerkte producten, omdat daar vaak conserveermiddelen en andere hulpstoffen inzitten. Dit handige kleine gidsje van Corinne Couget is makkelijk voor in je tas. Zo kun je altijd in de winkel controleren wat er precies in je eten verwerkt is. Op die manier kun je niet per ongeluk iets mee naar huis nemen, wat je eigenlijk niet in je voeding wilt hebben.

Kleine waarschuwing: je zult je met dit gidsje realiseren dat kant-en-klaar producten misschien niet zo een goede keuze zijn, maar je lichaam zal je enorm dankbaar zijn. Wil je het gidsje bestellen of bekijken, klik dan hier.

 

Feiten en fabels over cholesterol

feitenenfabelsovercholesterol

Cholesterol staat al vele jaren onterecht in het verdomhoekje. Dr. Uffe Ravnskov na vele jaren studie tijd worden om de feiten en fabels over cholesterol naar buiten te brengen. Cholesterolverlagers worden van alle medicijnen in de wereld het meest uitgeschreven en dat is niet zonder gevaar.

Een te laag cholesterol zorgt voor neurologische problemen, voortplantingsproblemen en kan allerlei degeneratieve ziekten veroorzaken waaronder kanker. Dit boek legt de feiten op tafel. Wil je het boek bestellen of meer weten, klik dan hier.

 


Translate »

Pin It on Pinterest

Share This