Slim & gratis

Ben je op zoek naar gratis producten die je kunnen helpen (weer) gelukkig gezond en slank te worden en te blijven? Op deze pagina verzamelen we al onze gratis producten.

Afslankmenu

Met dit gratis voorbeeldmenu leg je de basis om blijvend af te vallen. Naast afvallen heeft deze manier van eten veel andere voordelen, zoals meer energie en een sterker immuunsysteem.

Mini workshop

Heb je weinig energie, zit je niet lekker in je vel en lukt het maar niet om af te vallen? Met deze miniworkshop, leer je hoe dat komt en wat je eraan kunt doen.

Hier vast een gratis tip

Een gezond lichaam begint bij gezonde voeding. Dat is ook precies waar het bij de meeste mensen mis gaat. Veel mensen denken dat ze gezond leven, maar helaas is de realiteit vaak anders. Er zijn veel dingen die je kunt doen om je voedingspatroon gezonder te maken. Met kleine veranderingen, kun je vaak al heel veel bereiken.

Verse producten

Een eerste stap die je zou kunnen zetten, is zoveel mogelijk onbewerkt vers voedsel kopen. Vooral verse groenten en fruit doen veel voor je lichaam.

Mijn voeding bestaat voor ruim 2/3e uit groenten en fruit. Ik kies zoveel mogelijk voor onbespoten varianten, omdat pesticiden bijzonder ongezond zijn. Bovendien bevatten onbespoten groenten en fruit veel meer voedingsstoffen dan bespoten exemplaren.

Kruiden en specerijen

Behalve dat kruiden en specerijen je gerechten veel smaak geven, zijn ze ook nog eens heel gezond. Bijna alle kruiden en specerijen hebben een heilzame werking. Kruiden en specerijen hebben bij ons het grootste deel van de medicijnkast vervangen.

Smoothies

Veel mensen vinden het moeilijk om voldoende groenten en fruit binnen te krijgen. Zeker in combinatie met een drukke baan is dat nog niet altijd even makkelijk.

Toen wij nog in een traditioneel huis woonden, had ik een sapcentrifuge en een blender. Ik maakte ‘s morgens lekkere smoothies om de dag mee te beginnen. Zo had ik het grootste deel van mijn dagelijkse groenten en fruit al aan het begin van de dag binnen.

Lekkere recepten voor smoothies, vind je hier.

Healthcaps

Ben je veel onderweg en heb je een makkelijke aanvulling nodig van groenten en fruit, dan zijn de Healthcaps misschien iets voor jou. Healthcaps zijn capsules met gevriesdroogde groenten- en fruitsoorten. Ze komen in handige dagdoseringen, waarmee je eenvoudig je dagelijkse vitamines en mineralen kunt binnenkrijgen. 

Als je voor Healthcaps kiest is het natuurlijk wel heel belangrijk om te zorgen dat je voldoende vocht binnenkrijgt.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This