Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden en onvolledigheden zijn echter niet uit te sluiten. U dient niet zonder meer uit te gaan van de juistheid en volledigheid van de informatie op deze website. SlimLin kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site.

De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een rijksgediplomeerd behandelaar (zoals een psycholoog, huisarts of medisch specialist) en is slechts een bron van algemene informatie. Raadpleeg bij lichamelijke of psychische klachten altijd eerst een (huis)arts. Bij psychische problemen kan uw huisarts u doorverwijzen naar een bevoegde therapeut.

De informatie op deze website, is voor een groot deel gebaseerd op de persoonlijke ervaring van Linda de Pagter, maar vertegenwoordigt niet per definitie de mening, laat staan het advies, van Linda de Pagter persoonlijk. Linda de Pagter kan persoonlijk geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze website.

Verwijzingen naar andere sites
Deze website kan, bij wijze van service, links of verwijzingen bevatten naar andere sites. SlimLin is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites, geeft geen garantie met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites en is evenmin aansprakelijk voor schade of letsel direct of indirect voortvloeiend uit de inhoud daarvan.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This