Wat zit erin?
Voor 4 personen:
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 eetlepel sesamolie
1 eetlepel olijfolie
4 eetlepels Japanse sojasaus
1 eetlepel honing
1 flinke eetlepel kokosolie
600 gram biefstuk, op kamertemperatuur
800 gram Oosterse wokgroenten
Hoe maak je het?
Meng een marinade van de knoflook met de sesamolie, sojasaus, honing en olijfolie. Smeer het vlees in met deze marinade en laat ongeveer 15 minuten marineren. Verhit de kokosolie in een wok of grote koekenpan en roerbak hierin de groenten 3 tot 4 minuten. Rooster de biefstukken in een hete grillpan ongeveer 2 tot 3 minuten per kant. Laat het vlees even rusten onder aluminiumfolie en snijd het in repen. Serveer het vlees op de groenten.
HoiHoi! Erg leuk stukje wat je hier geschreven hebt. Ik ga eens verder kijken hier wat voor andere interessante dingen er te vinden zijn 🙂 Groetjes uit Haarlem
Dank je wel voor je leuke berichtje, veel plezier op de website!
HoiHoi! Erg leuk stukje wat je hier geschreven hebt. Ik ga eens verder kijken hier wat voor andere interessante dingen er te vinden zijn 🙂 Groetjes uit Haarlem
Dank je wel voor je leuke berichtje, veel plezier op de website!